Get Adobe Flash player
Serbian (Latin)English (United Kingdom)
O NAMA
PRODAJNI SALON
PROIZVODNJA
Proizvodno trgovinska firma TAMI - TRADE Niš postoji od 1991. godine. Matica i komercijala ovog uspešnog preduzeća se nalazi u Nišu u Durmitorskoj ulici, a proizvodni pogon koji obuhvata dve dobro opremljene fabrike na 10.000 m2, smešten je na putu Niš-Leskovac-Brestovac. Ovo je porodična firma koja trenutno u stalnom radnom odnosu ima 90 radnika. Poseduje metalni pogon sa odlično opremljenim mašinskim parkom. TAMI - TRADE izrađuje proizvode pre svega za industrije tapaciranog nameštaja i obuhvata program koji može da zadovolji sve potrebe proizvođača nameštaja.
Robna kuća nalazi se neposredno pored proizvodnje, na regionalnom putu Niš - Leskovac i predstavlja jedini primer u okruženju savremene maloprodaje. Tu se mogu kupiti razni uređaji za opremanje domaćinstva. Električni aparati, bela tehnika, rasveta, nameštaj i mnogobrojni elementi za opremanje životnog prostora. Prodaja je organizovana na 2000m2 unutrađnje površine u potpuno opremljenom objektu. TAMI - TRADE proizvodno trgovinska firma iz Niša je osnovana 1991. godine. Matica i komercijala ovog uspešnog preduzeća nalaze se u Nišu u njegoševoj ulici, a proizvodni pogon koji obuhvata dve dobro opremljene hale smešten je na putu Niš - Leskovac u mestu Brestovac. Proizvodne jedinice su smeštene u više proizvodnih hala u kojima radi oko 50 radnika TAMI - TRADE-a. Ljudski potencijal preduzeća je osposobljen za najteže i najsloženije proizvodne procese.  

DIREKTOR
EL. ING. Jovica Stojanović

PRODAJNI SALON
Ulica Vojvode Gojka 4, 18000 Niš

PROIZVODNJA
Autoput Niš-Leskovac, M. Tita 34

Tami Trade - Video MaterijalVIDEO MATERIJAL - TAMI TRADE PROMO

Download Video: HTML5 Video Player by VideoJS

Download Video: HTML5 Video Player by VideoJS

Fabrika TAMI - TRADE promo video Salon TAMI - TRADE promo video

Tami Trade - Istorijat FirmeISTORIJAT TAMI TRADE-a


 .1992

.1994

.1998

.2003

.2007

.2009

.2012

POČETAK INVESTICIJE EKSPANZIJA SAJMOVI HOTEL
ZAPOSLENJA PROJEKTI

Preduzeće Tami Trade osnovano je početkom 1992 godine.
Ova uspešna porodična firma koja  sada broji 90 radnika prve korake je  započela u trgovini, pretežno uvozu repromaterijala za potrebe proizvodnje bele tehnike, televizora I elektricnih uredjaja kao i izvozom istih na tržišta okolnih zemalja.

Izgradnja proizvodnih pogona iz oblasti metalne industrije na površini od 7000 m2 sa pratećim skladišnim halama trajala je do 1997. godine. Osvajanje proizvodnog  programa metalnih proizvoda neposredno je povezao Tami Trade sa, u to vreme, vodećim eminentnim proizvodjačima iz oblasti tapaciranog nameštaja.

Zahvaljujući postignutom kvalitetu i širokom asortimanu svojih proizvoda Tami Trade je snažno zakoračio na teritoriju Nemačke obskrbljujući to tržište školskim programom i restoranskim stolicama, a te iste godine se krenulo sa osvajanjem tržišta Makedonije i Bosne gde se izvozio celokupan proizvodni program kompanije.

Prvo pojavljivanje na sajmu nameštaja u Beogradu omogućila je kompaniji nove kontakte, buduće kupce i upoznavanje sa zahtevima i potrebama vodećih fabrika nameštaja na Balkanu. U daljem trogodišnjem periodu usledio je izlazak na svetske sajmove nameštaja u Hanoveru, Berlinu, Kelnu, Solunu, Bukurestu, Plovdivu, Milanu, itd.

Kompanija Tami Trade je počela izgradnju hotelskog kompleksa od 5000m2 na povrŠini od 98 ari čiji su radovi završeni 2009. Godine. Hotelski kompleks Tami Residence kategorizacije **** 4 zvezdice sa 70 soba, kongresnim centrom, sportskim terenima pusten je u rad septembra 2009 godine.

Proširenje delatnosti kompanije uslovilo je uposljavanje jos 40 radnika različitih profila za rad u hotelu i fabrici. Od nastanka kompanije ova godina je zabeležena po ekspanziji u broju novozapošljenih. Iste te godine Tami Trade investira u liniju za proizvodnju latofleksa za potrebe svoje proizvodnje kao i dalje prodaje.

Višegodišnjom politikom kvaliteta definisana je orijentacija i cilj kompanije u narednom periodu - postizanje liderske pozicije na domaćem i regionalnom tržištu i stalno usavršavanje u pogledu kvaliteta pružanja svojih usluga što uslovljava nove projekte i podizanje nivoa ulaganja u modernizaciji proizvodnih mašina.

1991