Get Adobe Flash player
Serbian (Latin)English (United Kingdom)

REFERENCE


TAMI - TRADE kompanija duži niz godina sarađuje sa firmama iz regiona kao i sa kompanijama sa teritorije šire Evrope. Uspostavili smo fantastičnu saradnju sa većinom firmi kako na privatnom tako i na poslovnom nivou. Kao zahvalnost njima na odličnoj dugogodišnjoj saradnji i kao referenca budućim klijentima, želimo da Vam predstavimo neke od saradnika i klijenata."Dallas" je porodična Kompanija sa dvadesetogodišnjom tradicijom u proizvodnji tapaciranog nameštaja sa preko 1000 zaposlenih.

WWW.DALASNAMESTAJ.COM


U Novoj Formi danas je zaposleno oko 500 radnika. Veći dio proizvodnog programa namijenjen je izvozu, dok se ostali asortiman namješ¡taja prodaje posredstvom 14 sopstvenih maloprodajnih objekata raspoređenih u većim gradovima Bosne i Hercegovine.

WWW.NOVAFORMA-FURNITURE.COM

Sabix namještaj je dobro dizajniran, funkcionalan i kvalitetan. Naši proizvodi nude najbolji odnos cijena u odnosu na funkciju i kvalitet na tržištu.

WWW.SABIX.BA

 Tvornica namještaja, piljene građe i elemenata iz Požege (Hrvatska) neprekidno posluje od 1950.godine, što znači da ima dugu i bogatu tradiciju i visoku kvalitetu proizvoda.

WWW.SPINVALIS.HR


Mobilar d.o.o. - proizvodnja je s iskustvom. Proizvodimo namještaj s prepoznatljivim stilom i kvalitetom. Moderan dizajn u trendu je svjetskih kretanja, multifunkcionalnost i visoka kvaliteta naša je ideja vodilja.

WWW.MOBILAR.HR

Osvaldo (Ozzie) Pancaro is the owner and his background in the industry is rich with experience in the world of high end Italian Contemporary Design. He has over 20 years of being involved with the most exclusive manufacturers and designers in Europe.

WWW.CASAITALIAONLINE.COM

 

 


Malagic - prepoznatljivo ime u svijetu vrhunskog namjestaja. Garniture Desidero i Divani.

WWW.MALAGIC.COM


Naša inspiracija dolazi iz srca i duše. Naš beskompromisni kvalitet je rezultat generacijskog prenošenja znanja i iskustva.

WWW.NUMANOVIC.COM

ŠIPAD KOMERC d.d., Sarajevo je jedna od najvećih trgovačkih i inžinjering kompanija u Bosni i Hercegovini i Jugoistočnoj Evropi sa tradicijom dugom 115 godina.

WWW.SIPADKOMERC.COM

 

 
 


LAGADO je fabrika sa najdužom tradicijom u proizvodnji kožnih garnitura u Srbiji. Osnovana je 30.01.1988. godine, kao jedina specijalizovana fabrika za proizvodnju kožnih garnitura sa asortimanom namenjenim uglavnom ino-kupcima i poslovala je pod imenom Fabrika kožnih garnitura u sastavu Kompanije Simpo.

WWW.LAGADO.RS