Get Adobe Flash player
Serbian (Latin)English (United Kingdom)

Makaze


Tami Trade - Makaze za nameštaj

Makaze za ležajeve spadaju u jedan od najbitnijih proizvoda u proizvodno trgovniskom preduzeću TAMI - TRADE. Naše makaze odišu kvalitetom i funkcionalnošću i sastavni su deo većine kvalitetnog nameštaja u zemlji, a i šire. Ovde možete pogledati paletu makaza za nameštaj koje smo do sada proizveli.

 

Latoflex Letvice


Tami Trade - Latoflex Letvice

TAMI TRADE latoflex letvice se proizvode u sklopu naše fabrike. TAMI - TRADE se takođe bavi prodajom visoko kvalitetnih latoflex letvica raznih dimenzija. Tačne dimenzije i pakovanja, plastučne držače i sisteme bušenja rupa možete pogledati na linku "PROIZVODI".


-

Školski Program


Tami Trade - Školski Nameštaj

TAMI - TRADE u svojoj bogatoj ponudi takođe nudi kvalitetan i udoban školski nameštaj. Stolice i stolovi koji se distribuiraju širom balkana ispunjavaju sve evropske standarde vezane za institucionalni nameštaj i opremanje školskih učionica. Postignite najbolje rezultate uz kvalitetan i udoban školski nameštaj.

 

Mehanizmi


Tami Trade - Mehanizmi za nameštaj

Mehanizmi za ležajeve su osnovna delatnost proizvodno trgovinskog preduzeća TAMI - TRADE. Ovde predstavljeni mehanizmi se koriste kod eminentnih proizvođača nameštaja širom evrope. Njihovo ukazano poverenje nam je sigurna garancija da je naš proizvod kvalitetan i udoban.